Gratis Aanmelden

Daten met wulpse dame

Kellyliefste (41)

Ben jij die dominante man de ik zoek? Ik hou wel van dominante mannen. Mannen die mij vertellen wat ze lekker vinden, wat ik moet doen om ze lekker en geil te maken. Ik vind het gewoon fijn als een man de baas is!

Maak contact met haar
  1. Naam: Kellyliefste
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Rohel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Rood
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met wulpse dame Kellyliefste van 41 uit Rohel, Friesland
Estxx82xx (36)
★★★★★
Laat jij het vuurwerk in mij los? Mijn kont wil ik voor jou omhoog wippen, zodat je pik goed naar binnen kan dringen in mijn kutje. Je mag hard pompen en je ballen mogen afkletsen tegen mijn billen. Ik ben al weken bloedgeil en dat moet nodig tot een ontploffing worden gebracht ;-). Die ontploffing mag op vuurwerk lijken.
Afspreken met hete dame
PlezierInBed (34)
★★★★☆
Geil en zin in plezier in bed! Een geile man die er voor kan zorgen dat we veel plezier hebben in bed, die mij met de standaard dingen al helemaal geil en gek krijgt en die nieuwe dingen zou willen uitproberen die we beiden nog niet gedaan hebben om het nog geiler en stouter te maken!
Daten met lekkere dame
Mendielove (39)
★★★★☆
Wanneer beginnen wij met knallen??!!! Ik hou van flirten en de rest natuurlijk maar ik vind het wel belangrijk om elkaar eerst helemaal gek te maken en dan pas te knallen.
Dating met single dame
AnnaNaakt (30)
★★★★★
Vrijgezel en zin om te seksen! Wat denk je ervan? Ik ben vrij en ongebonden, heb altijd wel zin in erin om een man naakt te zien en te voelen en zijn handen over mijn lichaam heen te voelen gaan. De warmte van een man, zijn geur, zijn smaak, die heerlijke pik in mijn mond, handen en kutje te voelen, heerlijk!
Neuken met single dame
niksdoen (38)
★★★★☆
Een relatie of vriendschap om leuk mee op te trekken en mind Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.
Dating met single dame
Kemma (39)
★★★★★
Wil je mij proberen? Ik hou van er goed uitzien, lekker onder de zonnebank goed eten en trainen hoort daar natuurlijk ook bij. Zo blijft mijn lichaam mooi in vorm zoals ik dat wil. Wat ook een voordeel is dat jij er meer van kan genieten. Proberen?
Vrijen met rijpe dame
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates